Miksi video?

Videolla voit kertoa mielenkiintoisesti mitä olet tekemässä tai mitä voisit tehdä?

Esittelyvideot

Esitteluvideolla voidaan esitellä sinut, yrityksesi tai vaikka kotipaikkakuntasi. Minun kotikyläni esittelyvideon löydät täältä. Esittely videolla saat todella tehokkaasti esiteltyä haluamasi asian. Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa videot leviävät huomattavasti laajemmalle kuin kuvat ja kuvat taas leviavät laajemmalle kuin pelkkä teksti siksi sinunkin kannattaa panostaa videoon.

Tomallen Senera tilasi ilmakuvauksen kylmäkoneen nostosta. Lisäksi editoin siitä oheisen videon heidän käyttöönsä.
Länkipohjan kylän esittelyvideo Elävät kylät 13.6.2020

Mainosvideot

Tarvitsetko mainoksen YouTubeen, Facebookiin tai televisioon? Kaikki onnistuvat Riekkomedian kautta. Videolla saat huomattavasti tehokkaammin asiasi kerrottua ihmisille, kuin kirjoittamalla päivityksiä. Ihmiset jakavat videoita huomattavasti innokkaammin, kuin kuvia ja kuvia taas jaetaan huomattavasti innokkaammin, kuin pelkkiä tekstipäivityksiä.

Haluatko ikuistaa juhlasi?

Häistä ja syntymäpäiviltä otetaan usein paljon valokuvia. Miltä tuntuisi katsoa pelkkien kuvien sijasta esimerkiksi häitäsi 20 vuoden päästä videolta? Uskokaa, minä tiedän, koska meillä on sellainen. Se on hienoa, vaikka välillä saattaakin tuntua pahalta katsoa, kun on ollut vielä nuori ja komea. Toteuta Riekkomedian kanssa video tärkeimmästä päivästäsi, niin saat laadukasta ilmakuvaa hääpaikalta. Äänentallennus erillisellä mikrofonilla ja lisäksi 4 K resoluution kuvaamiseen Canon Legria HF G50 videokamera. Näillä varusteilla häistäsi jää sinulle elokuvan tasoinen videotallenne jaettavaksi vaikka häävieraille kiitoskortti-muodossa.

Videoiden editointipalvelu

Voin editoida myös itse kuvaamasi videon. Toimita videon minulle joko muistikortilla, tai esimerkiksi Google-driven kautta, niin voin leikata, tasapainottaa värit ja tuottaa videosta Sinun tarpeisiisi sopivan videon, olipa se sitten omaan käyttöön tai esimerkiksi mainokseksi someen.

Myös videon tekstitys onnistuu. Tekstitys parantaa levikkiä laajemmalle yleisölle.

Jos olet purkamassa jotain kannattaa ikuistaa ilmakuvilla ja videolla kohde ennen purkua.